dandelions.





















Не се обадих преди да тръгна, защото не обичам да бъда изпращан. Освен това знам, че и ти не обичаш да бъдеш изпращач.

четвъртък, декември 31, 2009


тъй като с яна не останахме доволни от хороскопите за 2010, на които попаднахме, решихме сами да си напишем.
така че, за всички козирози:

[17:45:29] бу [люляк™] каза: през предстоящата година козирозите най-сетне ще получат новото начало, за което са мечтали от доста време насам, приблизително 365 дни.
[17:47:11] shamandalie. каза: също така ще бъдат в отлично здраве, което няма да се повлияе от многото сняг, който ще навали до края на зимата
[17:50:18] бу [люляк™] каза: козирозите ще вземат крайно решение относно бъдещето си, като кандидатстване след завършване на гимназията и всякакви такива травмиращи за ума на днешното поколение въпроси.
[17:52:19] shamandalie. каза: козирозите ще успеят да се справят с недостатъците във фигурата и до началото на лятото ще се чувстват прекрано в собствената си кожа. също така ще си направят лилав кичур.
[17:53:06] бу [люляк™] каза: което ми напомня, козирозите ще започнат да посещават тренировките по плуване по-често и също така ще се заловят по-сериозно с неприятните и затормозяващи зубърски предмети в училище.
[17:54:24] shamandalie. каза: в началото на годината козирозите ще успеят да и извоюват отново доверието на хората, които са спряли да им вярват в края на миналата година. и ще се отнасят сериозно с уроците по китара, за да могат да свирят beatles със жените си.
[17:55:09] бу [люляк™] каза: козирозите ще престанат да срещат във всеки втори срещнат младеж потенциален партньор в ежедневието и няма да отдават прекалееено голямо значение на малките неща и излишно да се вкарват в какви ли не филми.
[17:56:04] shamandalie. каза: козирозите ще спрат да вярват сляпо на всяко липсваш ми и ще оставят в миналата година ужасно нараняващите пловдивчани, които само им пият силата.
[17:59:26] бу [люляк™] каза: козирозите ще срещнат всеодайна любов в лицето на брадясал мъж около 20-те, който обича да чете книги може да свири на китара и готви много хубаво и който носи зимни пуловери и обича да вали сняг и на рождения ти ден се обажда през 1 час за да ти честити и който е малко ревнив защото така е по-готино и който също така е готов да дойде при теб през нощта защото имаш нужда от нечие рамо ;d само толкова. ;d
[18:01:16] shamandalie. каза: козирозите ще спрат да се забъркват в каши и ще имат една много скучна и изчистена от каши година. ще успеят да доразвият приятелствата и познанствата, които са започнали през миналта година. и ще спрат цигарите ;d
[18:02:24] бу [люляк™] каза: козирозите ще се научат напълно да нямат никакви очаквания, защото постоянно се разочароват

[18:05:09] shamandalie. каза: ще се научат да се задоволяват с това, което имат, а не с идеята за това, което нямат.
[18:05:54] бу [люляк™] каза: ще се радват на прекрасно вдъхновение и ще изпишат цял тефтер първокачествена поезия. ;d
[18:06:43] shamandalie. каза: ще успеят да разкарат спомените от песните и повече никога няма да пипнат wizard and glass, дори няма да я погледнат.
[18:08:06] бу [люляк™] каза: козирозите ще успеят да изпълнят няколко неща от списъка 'things to do before die'
[18:09:07] shamandalie. каза: козирозите ще завършат с успех над 5.50 и ще успеят да накарат родителите си да ги пуснат на море, нищо че за момента сълагерниците им мислят, че са кучка ;d *курва.
[18:10:20] бу [люляк™] каза: през 2010 НИКОЙ от обичаните от козирозите хора няма да се мести да живее в друг град държава щат и т.н. никой няма да решава, че не иска да поддържа контакт с тях и никой няма да УМИРА, ЯСНО ЛИ Е?!
[18:12:13] shamandalie. каза: също така.. козирозите няма да се захващат с връзки, които са обречени на съсипващ край. всъщност, козирозите няма да започват връзки, освен ако не са 100% сигурни, че ще успеят да задържат половинката си поне до следващия първи сняг ;d

3 усмивки:

духовна скитница каза...

е, дано и с телците е нещо подобно. ;d не ни оставяйте на сухо с Тедо. duh. ;d

люляк™ каза...

направете си и вие с тедо ;d

feronia. каза...

всички зодии трябва да си направят. нали е хороскоп, със сигурност ще се сбъдне ;d